SIGNIFICAT DELS COLORS

ESPELMES BLANQUES

El color blanc és la unió de tots els colors; confereix lucidesa espiritual, és símbol de puresa, devoció, clarividència, salut, cerca de la veritat, sinceritat i meditació. S’empren en rituals en el que s’invoca l’energia lunar. S’associa al signe Càncer i s’usen el dilluns.

 

ESPELMES VERDES

Promouen la prosperitat, fertilitat, èxit, ambició, equilibri, creixement personal o psíquic, endevinació, sensibilitat, ascens a nous treballs, amor fraternal, estimulant en els rituals per a aconseguir harmonia, bona sort, diners i rejoveniment.Contraresta els efectes de la gelosia i l’enveja. Atreu l’energia de Venus i s’usen el divendres.

ESPELMES ROSADES

Promouen el romanç, l’amistat, l’amor, els nous amors, la tendresa i l’harmonia. Color usat en rituals per a incrementar el seu efecte. És el color de la feminitat, honor i servei. Influeixen en qualsevol signe. Es poden usar qualsevol dia.

ESPELMES NEGRES

Obre els profunds nivells d’inconsciència, s’usa en rituals per a incloure un estat de meditació profunda, per a allunyar les energies negatives, la discòrdia, la confusió i la pèrdua. Atreu l’energia de Saturn. S’associen als signes Capricorn i Aquari. S’usen el dissabte.

ESPELMES BLAVES

S’usen en rituals per a obtenir saviesa, devoció, inspiració, harmonia, llum interior, confereix pau, calma, tranquil·litat en la llar, comprensió, paciència, veracitat i lideratge, també en els quals es requereix un estat de profunda meditació; o en rituals que demanda l’energia de Júpiter o Saturn. S’associen amb els signes Sagitari, Peixos, Capricorn i Aquari. S’usen els dijous i dissabte.

ESPELMES VIOLETES

S’usen per al poder psíquic, intuïció, èxit, idealisme, manifestacions psíquiques, independència, ideal per a augmentar el seu poder espiritual. S’associen amb els signes Bessons i Virgo. S’usa per als dies dimecres.

ESPELMES ATARONJADES

Estan relacionades amb la creativitat, atracció, motivació, energia mental, claredat de pensament, harmonia, expansió, felicitat i adaptabilitat. Es relacionen amb el signe Bessons. S’usen el dimecres.

ESPELMES VERMELLES

S’usen per a la salut, passió, amor, lluentor, energia, fertilitat, força, coratge i poder incrementar el magnetisme en els rituals, atreuen l’energia de Mart. S’associen als signes: Àries i Escorpí. S’usen el dimarts.

ESPELMES GROGUES

Estan relacionades amb l’activitat, creativitat, unitat, comunicació, èxit en negocis. Proporciona poder de concentració i imaginació amb el ritual on s’empren; s’usa en rituals on es desitja guanyar la confiança d’uns altres o persuadir a algú, o en rituals que necessiten energia solar. S’associen amb el signe Leo. S’usen el diumenge.